ME

Olen Petra Satokangas, iloinen turkulainen meikkaaja, kosmetologi ja parturi-kampaaja.

Meikkaajana olen toiminut jo vuodesta 2008 ja parturi-kampaajaksi olen valmistunut 2018. Olen tehnyt lukuisia kuvausmeikkejä ja kampauksia valokuvauksiin sekä yksityisille asiakkaille vuodesta 2012.

 

On upeaa työskennellä muodin ja kauneuden parissa, koska tämä työ on intohimoni ja unelmani. Työssäni haluan toteuttaa asiakkaan toiveet, ja tuoda hänen parhaat puolet esiin! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus! Jokainen asiakas on tärkeä, joten asiakaspalvelussani välittyy rento ja ystävällinen meininki!

Tarvittaessa meikkipakkini kulkeutuu myös asiakkaiden luokse.


Varaa aikasi ja ihastu!

Olen Oona Kaukonen, kolmekymppinen iloinen ja huumorintajuinen parturi-kampaaja. Lukion jälkeen harhailin muutaman vuoden kaupan alalla, kunnes sitten päätin toteuttaa unelmani ja ryhtyä tekemään hiuksia työkseni. Valmistuin hiusalalle vuonna 2018, koulusta jäi käteen kampaajan paperien lisäksi ystävyys Petran kanssa. Työskentelin pari vuotta toisessa turkulaisessa liikkeessä, mutta nyt saan ilokseni toimia kampaajana Petran upeassa unelmakampaamossa.

Bravuurihommakseni koen värjäykset, haastavatkaan muutostyöt ei pelota. Parasta työssäni on asiakkaiden kanssa höpöttely, mutta penkissäni saat halutessasi myös laittaa silmät kiinni ja kuunnella toivomaasi musiikkia.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!