top of page
Spring in Ruissalo 165.jpg
Spring in Ruissalo 165.jpg

Hei ihana morsian!

Kiitos että valitsit juuri minut tärkeään päivääsi!

Tässä pieni info yleisiin kysyttyihin kysymyksiin.

Varatessasi hää aikaasi:

Varaukset vain sähköpostilla beautyblancturku@gmail.com

Mainitse hääpäivä ja kellonaika. Mihin mennessä seurueen tai morsiamen pitäisi olla valmiina. Mitä palvelukokonaisuuksia kaipaatte ja sen määrä.

Nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Luethan varausehdot ennen varausta.

Kampaukset

Etsi mieluisia kuvia jotka inspiroi sinua. Kuvia voi olla monta. Mieti myös kokonaisuutta esim. minkälainen hääpuvun selkäosa on. Haluatko hiukset auki vai kiinni. Tulethan vain puhtailla hiuksilla. Älä käytä liian hoitavia tuotteita tyvessä niin hiukset on mahdollisimman puhtaat. Hoitotuotteita vaan ainoastaan latvoihin. Jos hiukset ovat liian liukkaat taikka lasimaiset käytä muotovaahtoa alla. Tarvittaessa kysy tarkempia ohjeita minulta.

Tuleeko kampaukseen kukkia? Pyydä floristiasi tekemään hiuskukat. Suosittelen yksittäisiä laitettavia kukkia. Jos hiukset ovat auki tällöin hiuskampaan tehdyt kukat sopivat mainiosti.

Hääpäivänä laita sellainen paita mikä on on helppo ottaa pois kun pukeudut häämekkoon esim. napitettu tai vetoketjullinen.

Suunnittele hiustenvärjäys ja leikkaus aika lähelle hääpäivää.

Meikkaus

Ihonhoito on tärkein. Älä kokeile uusia tuotteita ennen häitä. Vältä liian kovia kuorintoja. Iho kannattaa kuoria 7-14 päivää ennen. Käytä kosteuttavia tuotteita ja päivää ennen voit vielä tehostaa naamiolla.

Muista kuoria myös huulet tällöin huulipuna pysyy paremmin ja näyttää kauniimmalta meikissä. Tallenna mieleisiä meikki kuvia talteen. Koemeikkiin sekä hääpäivänä tulethan puhtailla kasvoilla. Koemeikin jälkeen voi tehdä vielä muutoksia mitkä toteutetaan hääpäivänä. Meikkiin saa halutessaan ripsitupsuja tai irtoripset. Ripsienpidennyksiä ei tarvitse, jos sinulla ei niitä ennestään ole. 

bottom of page